Canon Pixma MG5250 printer

Bestel voordelig en snel op www.go4inkt.nl

 • Vergroot lettergrootte
 • Standaard lettergrootte
 • Verklein lettergrootte

Canon Pixma MG5250 multifunctional printercanon pixma mg5250 printer

De PIXMA MG5250 is een geavanceerde, veelzijdige All-in-One met Wi-Fi-functionaliteit, automatisch dubbelzijdig printen en direct printen op schijf. Je opent de functies sneller met de intuïtieve interface en het TFT-scherm van 6,0 cm.

Inkt kopen voor de Canon Pixma MG5250

Kenmerken Canon Pixma MG5250

 • 5 inkttanks, 9600 dpi
 • Wi-Fi
 • ISO ESAT 11/9,3 ipm zwart/wit / kleur
 • 10 x 15 cm-foto in 20 seconden
 • Full HD Movie Print
 • Automatisch dubbelzijdig printen, dubbele papierinvoer, direct op schijf printen
 • Easy-WebPrint EX
 • Intuïtieve interface op 6,0cm-TFT-display
 • CREATIVE PARK PREMIUM
 • Auto Photo Fix II

Draadloze, veelzijdige All-in-One van hoge kwaliteit voor thuisgebruik, dat is de Canon Pixma MG5250.

 

De prijzen van de inktpatronen voor de Canon Pixma MG5250 printer

Originele canon inkt: +/- 10-11 euro

Huismerk inkt go4inkt: +/- 4-5 euro

De volgende inktpatronen passen in de Canon Pixma MG5250 printer:
Zwart:           Canon PGI-525bk (zwart)
Cyaan:          Canon CLI-526c cyaan
Magenta:       Canon CLI-526m magenta
Yellow:         Canon CLI-526y yellow
 

Uitstekende fotolabkwaliteit voor thuis
De productieve PIXMA MG5250 levert prachtige kleurenfoto's van fotolabkwaliteit en professioneel ogende, zakelijke documenten. Indrukwekkende printsnelheden voor documenten: 11,0 ipm voor zwart/wit documenten en 9,3 ipm voor kleurendocumenten. In slechts 20 seconden* wordt een randloze print van 10 x 15 cm in fotolabkwaliteit geproduceerd.

Draadloos printen
Met de ingebouwde Wi-Fi-functionaliteit is dit de ideale All-in-One voor het hele gezin. Draadloos printen, scannen of een geheugenkaart gebruiken.

Full HD Movie Print
Met Canon Full HD Movie Print leg je (film)herinneringen vast op mooie prints die je gemaakt heb met je digitale Canon-camera. Je speelt de film af met de Full HD Movie Print-software en zet het beeld stil op het frame of de frames die je wilt printen. Met geavanceerde Canon-technologieën kun je de afbeelding verbeteren en zo krijg je fotokwaliteit die je van een film nooit voor mogelijk had gehouden.

Maximale inkt-efficiëntie
Doordat er 5 gescheiden inkttanks worden gebruikt, hoeft alleen de inkttank die leeg is te worden vervangen. Hierdoor heb je minder inktafval en gebruik je de inkt zo efficiënt mogelijk.

Inkt kopen voor de Canon Pixma MG5250

Geavanceerde mediaverwerking
De PIXMA MG5250 is zeer veelzijdig. Dankzij de dubbele papierinvoer kun je gelijktijdig verschillende papiersoorten plaatsen. Je kunt ook direct printen op compatibele DVD's en Blu-ray® -schijven en CD's. Met de functie voor automatisch dubbelzijdig printen kun je documenten eenvoudig op beide zijden van het papier printen.

Intelligente software
Met Easy-WebPrint EX kun je eenvoudig informatie van meerdere webpagina's halen en samenvoegen. Met Auto Photo Fix II kun je foto's optimaliseren met onder andere rode-ogen-correctie. Met Easy-PhotoPrint EX kun je eenvoudig lay-outs gebruiken om foto's en kalenders te printen. Dit programma heeft ook een Flickr® -zoekfunctie om geschikte foto's te zoeken die publiekelijk beschikbaar zijn.

CREATIVE PARK PREMIUM is een online service waarmee je foto's en afbeeldingen van internationaal bekende fotografen en artiesten kunt downloaden en zo professioneel uitziende prints, wenskaarten en dergelijke kunt maken. Toegang is alleen beschikbaar wanneer er originele Canon-inkt geplaatst is**.

Snel en gebruiksvriendelijk
Dankzij de Quick Start-technologie is de printer binnen enkele seconden na inschakeling gebruiksklaar. Met Canon Quick Operation zijn de vele functies snel te openen via het TFT-kleurenscherm van 6,0 cm.

Prachtige, duurzame foto's
ChromaLife100+ levert prachtige, duurzame foto's. Bij gebruik van de PIXMA MG5250 met originele Canon-inkt en Canon-fotopapier blijven herinneringen een leven lang mooi.***